24H Series

24H series: Equipe Verschuur klaar voor 24-uursrace van Dubai

ev_2007megane

Equipe Verschuur zal op 11 en 12 januari aanstaande deelnemen aan de Toyo Tires 24-uursrace van Dubai. Het raceteam uit Nijmegen zal met twee Renault Mégane Trophy’s en een geprepareerde tweeliter Renault Clio II RS aan de start van dit evenement verschijnen. Mede gesteund door de vele ervaren endurance-rijders in het team gaat Equipe Verschuur voor eremetaal in de diverse klassen.

Tekst en foto’s: PR

Het raceteam behaalde dit seizoen in de verschillende klassen vele successen. Zo werd Tim Buijs Nederlands kampioen in de Dunlop Sportmaxx Clio Cup, maakte nieuwkomer Mike Verschuur een goed seizoen door in de Eurocup Mégane Trophy en won prompt de laatste race van het jaar en werd Sheila Verschuur samen met Sandra van der Sloot vice-kampioen in de SEAT Cupra Cup. Voor Equipe Verschuur is deelname aan de derde editie van de Toyo Tires 24-uursrace van Dubai dan ook de slagroom op de taart.

Erepodium
Vorig jaar was Equipe Verschuur ook al present in het ministaatje in de Verenigde Emiraten. Toen belandde teambaas Frans Verschuur samen met Wilko Becker, Frank Wilschut en Hoevert Vos op het erepodium door als derde te finishen. Frans’ zoon Mike moest door diverse problemen drie ronden op zijn vader toegeven.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet