Diversen

Terugblik 2007 Willem J. StaatMooiste Racemoment van 2007
Voor mij helaas niet in Champcar of de DTM, maar de voorlaatste BTCS wedstrijd op Francorchamps waar de Audi A4 van Hemroulle en de Renault Megane van Maxime Martin werkelijk tientallen keren van positie wisselden totdat de Audi in de allerlaatste ronde voor de pit-entry zonder brandstof viel. Voor mijn persoonlijke belevenis ééntje van een “All Time Klassieker"

 absoluut_hoogtepunt
 Adembenemend duel tijdens de Francorchampagne tussen Hemroulle en Martin.
 Een "Alltime-klassieker" in mijn persoonl;ijke belevenis.

In mijn persoonlijke belevenis leverde Marc Goossens de meest indrukwekkende prestatie door tijdens de 24 Uren van Zolder ruim vier ronden achterstand weg te trappen en bezorgde GPR uiteindelijk alsnog de overwinning en achteraf gezien de Belcar Original titel. Zelfs voor de lokale TV in mijn woonplaats bleven mijn activiteiten de afgelopen maand niet onopgemerkt, waardoor ik zelfs enkele minuten mocht optreden.

gridgirl
Aan schoonheid ontbrak het niet in 2007

Toen ik in 2003 bij Gerrie Hoekstra en Marco Antheunisse met het idee aanklopte om naast Formule 1, Champcar en IRL voor de site te gaan doen, waren ze enthousiast maar enigszins sceptisch. Maar hun enthousiasme groeide en in de loop der jaren kwamen daar zelfs ALMS, GrandAm en NASCAR bij. Het geeft bijzonder veel voldoening dat er naast de nationale autosport ook hier zoveel belangstelling voor bestaat. Ik wens iedereen dan ook een gezond en prachtig 2008 toe!

img_0665
Het wil in Engeland niet echt lukken met de technische vooruitgang. De tijd blijft er stilstaan.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet