Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
24H Series

DNRT: Team Bleekemolen met drie wagens naar 24 uursrace van Dubai


Tweede Porsche
De kopman van de tweede Porsche GT3 997 van Team Bleekemolen is Hans Hugenholtz. Deze bekende naam uit de racewereld vormt een kwartet met de Fransen Damien Kohler en Michel Mora en de Vietnamees Jean-Marc Merlin.

bleekemolen_porsche1

BMW 130i
Het derde viertal dat namens Team Bleekemolen naar Dubai afreist, bestaat uit Hans Rutte, Hans Bos, Ronald van de Laar en Melvin de Groot. Zij komen uit in een BMW 130i. Team Bleekemolen verwacht dat de BMW ook goed zal meerijden op het woestijncircuit. Melvin de Groot, dit seizoen de sterke nummer drie van de Clio Cup, is de meest ervaren coureur van het BMW-kwartet. "Maar ook een jongen als Hans Bos, die dit jaar zeer sterk heeft gedebuteerd in de Swift Cup, heeft al laten zien dat hij erg snel is’’, stelt Sebastiaan Bleekemolen. De BMW 130i wordt voor de 24 uursrace uitgerust met een extra grote tank (inhoud 120 liter) en slijtagebestendige remmen.

40 man
In totaal reist Team Bleekemolen begin januari met veertig mensen af naar Dubai. Naast de twaalf coureurs en aanhang gaat er een flink aantal monteurs mee.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet