Formula Renault 2.0

NEC Formule Renault 2.0: Nick Catsburg ook in 2008 in actie voor MP Motorsport

Nick Catsburg komt ook volgend seizoen in actie in de Northern European Cup Formula Renault 2.0. Na een succesvol debuutseizoen in deze competitieve klasse, kiest Nick voor continuïteit door wederom met MP Motorsport aan de start te verschijnen.

480_catsburg

2007 werd een succesvol jaar voor Nick Catsburg. De rookie en voormalig kampioen van de Formule Ford First Division was afgelopen jaar met zijn goede resultaten de beste Nederlander in het NEC Formule Renault 2.0. De rijder van MP Motorsport boekte gedurende het seizoen de nodige progressie en greep enkele keren net naast een podiumklassering.

Voor volgend jaar zijn de doelstellingen van Nick duidelijk. “Afgelopen seizoen heb ik enorm veel geleerd," aldus Nick. "Nu willen we een stap naar voren maken. Immers, na zaaien komt oogsten! Ik denk dat dit gezien mijn opgedane ervaring in deze klasse ook mogelijk moet zijn. Het doel is om iedere race uitzicht op het podium te hebben. Momenteel zijn we druk doende om diverse puzzelstukjes op de plaats te leggen. Zo is het team uitgebreid met een engineer die jarenlang voor Jaguar en Ferrari in de Formule 1 gewerkt heeft.”
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet