Diversen

Div: "Lewis Hamilton Show" tijdens Autosport Awards Londen

london1
De prijs voor de winnaar van de "Young Driver Award": een test met de McLaren F1-auto. Opmerkelijk genoeg won Hamilton deze prijs nooit.

Dezer dagen is er bepaald geen gebrek aan feesten. Vrijdagavond waren we in Essen op de "Race Night" van het Duitse blad "AutoBild Motorsport" (dat begin volgend jaar voor de derde keer in drie jaar gerelauncht wordt), zaterdag waren we bij BMW in München en gisteren in Londen voor de traditionele "Autosport Awards", altijd een prachtige gelegenheid om bij te wonen. Al voor de 19e keer reikte het Britse blad zijn jaarlijkse prijzen uit in de stijlvolle omgeving van het Grosvenor House Hotel aan de Londense Park Lane. En het zal niemand verbazen dat de avond vooral één grote "Lewis Hamilton Show" was.

Tekst: René de Boer
Foto's: Rebocar Automotive Productions


london2

Bij de hoofdingang van het hotel stonden traditiegetrouw ook enkele raceauto's, waaronder de Aston Martin DBR9, nota bene gesponsord door Intercontinental Hotels & Resorts. En dat terwijl het Grosvenor House tot het concern van aartsrivaal Mariott behoort...

london3

De kampioensauto van Mattias Ekström uit de DTM en de winnende auto uit de Britse Porsche Carrera Cup waren er ook.

london4

De locatie in de "Great Room" van het Grosvenor House, met 160 tafels van tien personen elk een van de grootste dinerzalen van Europa, blijft zonder meer indrukwekkend. Kroonluchters en gasten in "black tie" of bijpassende avondgarderobe zorgen voor de juiste ambiance.

london5

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet