WTCC

ADS: WTCC: Groeten uit Macau 5macau76

Ondanks de aanwezigheid van de hoge SEAT-vertegenwoordigers ging de winst uiteindelijk toch naar BMW. Hier de aankomst van Andy Priaulx in de paddock als winnaar van de tweede race en kersverse wereldkampioen.

macau75

Eenmaal uit de auto wordt de kleine Brit bijna onder de voet gelopen door alle fotografen en cameramensen. Hier is hij in het midden zichtbaar, overmand door emoties.

macau77

Evenals vorig jaar had men bij BMW speciale t-shirts laten maken om de titel te vieren. De kreet "BMW 3 series. Drive the Champion." kan ook volgend jaar gehandhaafd blijven. Scheelt weer in het marketingbudget.

macau79

Een soortgelijke ontvangst was er voor Oliver Jarvis, winnaar van de Formule 3-race.

macau80

Nico Hülkenberg had als winnaar van de Masters duidelijk meer verwacht van zijn eerste optreden in Macau. Hier wordt hij na de race toegesproken door manager Willi Weber en BMW-sportdirecteur Dr. Mario Theissen (met kampioens-t-shirt). Overigens bevestigde Willi Weber tegenover AUTOSPORT.NL dat Hülkenberg ook volgend jaar in de Formule 3 Euro Series voor ASM uitkomt. Na Fabio Carbone wordt hij dan naar alle waarschijnlijk de tweede Masters-winnaar in de historie van het evenement die terugkomt om zijn titel te verdedigen.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet