Clio Cup

Clio Cup: Martijn Stroet wint spannende finale Dunlop Drivers Cup

ddc1

Martijn Stroet is de winnaar van de Dunlop Drivers Cup 2007. De 25-jarige uit Heerhugowaard krijgt als hoofdprijs een racecursus aangeboden. Tevens mag hij tijdens de Paasraces 2008 meestrijden in de Dunlop Sportmaxx ClioCup. "Ik had dit echt niet verwacht’’, vertelde de blije winnaar. "Het is een droom die uitkomt.’’

1000+ aanmeldingen
Meer dan duizend inschrijvingen kreeg de Dunlop Drivers Cup 2007 te verwerken. Uit al die aanmeldingen werd een eerste, schriftelijke schifting gemaakt. Honderd gelukkigen mochten eind augustus in Bleekemolens Raceplanet Amsterdam laten zien wat ze waard zijn. De beste 25 coureurs van die dag, onder wie twee vrouwen, kwalificeerden zich voor de finale. Daarin bleek Martijn Stroet uiteindelijk de beste.

Spannend
Tijdens de spannende finaledag meldden zich al vroeg de eerste deelnemers op het circuit van Zandvoort. De spanning droop van de gezichten af: wie wordt de held of heldin van de dag? Ook druppelden een behoorlijk aantal supporters van de diverse kandidaten binnen. Ook kwamen de twee topcoureurs annex juryleden Jeroen Bleekemolen en Sandor van Es (ook journalist bij Autoweek) binnen.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet