Formido Swift Cup

Swift Cup: ‘Viel Spass’ kampioen Steve Kirsch en gillende Sandra Douma (lang)


480_bos_actie_0131

Comeback
Hans Bos liet zich van zijn beste kant zien. Want na zijn vroege spin werkte de rijder van Team Bleekemolen zich weer netjes op naar P7 en dus toch nog twee kampioenschapspunten. Ook Daan Stots kwam terug binnen de toptien, maar zijn tiende plek was niet genoeg voor een puntje.

480_stots_3285

De kampioen
Steve Kirsch was natuurlijk uitgelaten met zijn titel. "Ik kon heel ontspannen rijden. Ik had na de start meteen al een aardige voorsprong op de rest, dus kon heerlijk mijn lijnen en eigen race afwerken. Nadat ik de pole had veroverd tijdens de kwalificatie, had ik natuurlijk al een mooie uitgangspositie verworven’’, vertelde de Duitser.

480_huldiging_3372

480_teamfeest_0224

240_hond"Ik had tijdens de wedstrijd ‘Viel Spass’ (veel plezier, red.) in de wagen. Het was heel leuk racen zo in de regen. Maar het hele seizoen is natuurlijk top. We zijn met een nieuw team begonnen dit jaar en we hebben bij Douma Frensch Power uitstekend samengewerkt. Hopelijk kan ik mijn teamgenoten nog helpen in de resterende wedstrijden van het jaar.’’

Speciaal T-shirt
Na de race kreeg Steve van Douma Frensch Power een speciaal kampioensshirt uitgereikt. Het hele team trok het donkerblauwe T-shirt met de gouden letters geschreven tekst ‘Steve Kirsch Champion, Douma Frensch Power 1’ aan. Zelfs de trouwe hond van het team kreeg het blauwe stukje katoen aangemeten.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet