Formula Renault 2.0

NEC Formule Renault 2.0: Paul Meijer scoort tijdens waterballet op Oschersleben

Voor de tweede keer in het seizoen reisde het NEC Formule Renault 2.0 veld af naar de Motosport Arena Oschersleben. Zo mooi als het weer was tijdens het eerste bezoek in juli, zo belabberd waren de weersomstandigheden dit weekend: regen, erg veel regen. En juist dat zorgde voor de nodige verrassingen.

Tekst: Sander Dorsman
Foto’s: PR

2007necpm08087

Het deelnemersveld van het NEC Formule Renault 2.0 kende bij aanvang van het BERU TOP 10 evenement in Oschersleben de nodige veranderingen. Zo is het seizoen van Stef Dusseldorp helaas vroegtijdig beëindigd, na een forse crash tijdens een testdag op het circuit van Hockenheim. Naar verluidt gaat het goed met Dusseldorp, echter zijn revalidatie zal nog de nodige tijd vergen.

Een nieuw gezicht in het veld treffen we aan bij AR Motorsport. Althans, eerder een oude bekende: Paul Meijer maakt zijn comeback in de autosport en doet dat in de klasse waarin hij sinds 2003 diverse successen boekte. Voorlopig ziet het er naar uit dat het een eenmalig optreden betreft, maar er bestaat een kans dat Meijer tijdens de seizoensafsluiter in Hockenheim wederom in actie komt.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet