Porsche Cups

Porsche Supercup: Jeroen Bleekemolen kan bij alle topteams racen volgend seizoen

Niet klassementsleider Richard Westbrook, maar Jeroen Bleekemolen is dit jaar de meest opvallende coureur in de Porsche Supercup. En dat gegeven is ook de teambazen niet ontgaan. "Ik heb voor komend seizoen vele aanbiedingen op zak’’, vertelt Jeroen vanuit Monza, waar hij vandaag in de Supercup racete.

Tekst: Marc Kok

Met drie zeges en vier pole positions is Jeroen Bleekemolen aan een opzienbarend seizoen in de Porsche Supercup bezig. Hoewel hij niet eens alle races reed dit jaar, heeft hij de meeste topklasseringen op zijn naam.

'Mooie waardering'
De Aerdenhouter heeft nu de stoeltjes voor het uitzoeken. "Ik kan voor 2008 bij alle topteams instappen. Dat is toch een mooie waardering voor mijn recente prestaties. Dit doet me heel goed’’, aldus de jongste racende ‘Bleek’.

Jeroen heeft nog niet gekozen. "Maar ik zal eerst met Jetstream gaan praten, het team waarvoor ik nu ook Porsche Supercup race. Zij zijn altijd heel enthousiast en goed voor me geweest. En ik heb momenteel ook een competitieve auto met dit team.’’

Weer in Porsche Carrera
Dankzij zijn goede prestaties, kreeg Jeroen Bleekemolen onlangs ook een uitnodiging voor de Porsche Carrera Cup. Zo reed hij vorig weekend bij het team van Chris Mamerow en eindigde als derde op de Nürburgring. "Over twee weken ga ik weer voor Chris’ team rijden in de Carrera. Deze wedstrijd is in Barcelona, wederom in het voorprogramma van de DTM. Ik heb er erg veel zin in om weer in de Carrera te stappen.’’
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet