Supercar Challenge

DSC: Volle racekalender voor Braspenning Racing

Braspenning Racing behoort traditiegetrouw tot de grootste en meest professionele raceteams van Nederland. Het team schrijft dit jaar acht auto's in voor de Dutch Supercar Challenge en neemt met een nieuwe BMW M3 deel aan de Duitse Langstreckenpokal op de legendarische Nürburgring. Braspenning heeft ook letterlijk 'groot' nieuws: de nieuwe, bijzondere race- en VIP-trailer die op de AutoRAI in gebruik wordt genomen.

Tekst en foto's: PR


 Braspenning RAI


De rijdersbezetting bestaat dit jaar bijna traditiegetrouw uit bekende gezichten. Ron Braspenning: "Ons team kent nauwelijks verloop, de meeste rijders maken al jaren deel uit van Braspenning Racing. Ze waarderen onze professionele werkwijze, de uitstraling van het team, de mogelijkheid om gasten en sponsors op niveau te ontvangen en niet in de laatste plaats de gezelligheid."
Ondanks dat Braspenning Racing in de loop der jaren al diverse titels heeft gewonnen, waagt Ron Braspenning zich niet aan voorspellingen voor het komende seizoen. "Het belangrijkste is dat onze rijders hun eigen prestaties verbeteren en een plezierig seizoen beleven."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet