Groeten uit ...

ADS: Een blik achter de DTM-schermen van Zandvoort


Kwalificatie
Op zaterdagmiddag, tijdens de kwalificatie, zal Ullrich de buienradar niet nodig hebben. Het is droog in Zandvoort. Mede vanwege het grote gewichtsvoordeel ten opzichte van de Mercedessen, pakt Audi de beste vijf startplaatsen voor de race. Mercedes moet het doen met Bruno Spengler op P6.

Diner bij Mercedes
’s Avond bij het diner is er bij Mercedes weinig te merken van de weinig succesvolle kwalificatie van eerder die dag. Alle rijders verzamelen zich rond half acht bij de Mercedes VIP-tent die op de CPZ-paddock is neergezet. De sfeer is prima.

bruno_spengler_mercedes

Onder de gasten
Mercedes heeft deze avond ook tientallen relaties uitgenodigd. Een aantal coureurs, zoals Spengler (foto boven) en Susie Stoddart, mengt zich onder de aanwezigen en eet met hen mee aan de gastentafels. Andere rijders, zoals Gary Paffett en Paul di Resta, verkiezen het onderlinge coureurgezelschap.

mercedes_echte_leidenschaft

Goede combinatie
Duitse autosportmerken, gasten uitnodigen en catering vormen een uitstekende combinatie. De serveersters Antje, Melanie, Pia en Andrea dragen niet voor niets met glimmende, zilveren letters ‘Mercedes-Benz: Service-echte Leidenschaft’ op de rug van de zwarte blouse.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet