Groeten uit ...

ADS: Groeten uit Assen, de mooiste beelden van het Dutch Power Pack


crash_sarink_seat
Op racezondag viel er voor het 5.000 koppige publiek een Vliegende Hollander te aanschouwen. Ronald Sarink raakte in de Ramshoek van de baan, waarna zijn legergroene Seat door de lucht vloog. Na flink wat salto’s landde de korporaal van de Koninklijke Landmacht ’netjes’ op zijn wielen. Geschikt of ongeschikt? Ongeschikt voor de Landmacht, geschikt voor de Luchtmacht, menen wij!


gezellig_in_de_zon
Mede dankzij het heerlijke weer op zondag, was het goed uit te houden in Assen. In de paddock genoten de aanwezigen lekker van de zon en allerlei versnaperingen van alcoholische en non-alcoholische aard.

blaastest_morien
Over alcohol gesproken. Het is bekend dat er op de openbare weg blaascontroles zijn. Maar tijdens het Dutch Power Pack Festival moesten een aantal coureurs er ook aan geloven. Steekproefsgewijs werden de blazers aangewezen, zoals onder meer Seat Cupra-topper Ronald Morien. De uitslag van de blaastest was oké. Net als de resultaten van Morien op het asfalt overigens. Want met zijn partner Ferry Duivenvoorde won hij beide Seat Cupra-manches op Assen. Een prestatie om een alcoholhoudend drankje op te nemen, zo lijkt ons!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet