SEAT Cupra Cup

SEAT Cupra Cup: Gaby Uljee en Rob Kamphues gastrijders Seat Cupra in Assen

Komend weekend zal Gaby Uljee tijdens races op het TT-circuit van Assen een gastrijdersrol vervullen bij de Seat Cupra Cup. Zij vormt een team met TV-presentator, cabaretier en autosportfanaat Rob Kamphues.

Het geronk van de TT en de zinderende ontknoping met Valentino Rossi als overwinnaar is nauwelijks verstomd, als aanstaand weekeinde het Dutch Power Pack festival zal neerstrijken op het bekende Drentse circuit. Er zullen meerdere klasses hun opwachting maken waaronder de Clio Cup en de BMW 130i Cup.

De Seat Ibiza TDI’s rijden dit jaar hun vierde seizoen. Ze komen dit weekend twee keer in actie tijdens een 40 minuten- en een 2-uurs race. Compleet met een verplichte pitstop en rijderwissel, wat kenmerkend is voor deze klasse.

Rob Kamphues
Voor deze races verdedigt Gaby samen met TV-presentator en autoadept Rob Kamphues de eer voor Teamwork Racing. Het duo rijdt in de auto van Seat-dealer Arend Benthem uit Assen en Meppel.

brl_uljee_podium

BRL Light
Uljee is dit jaar overigens als actief in de Benelux Racing League. Daarin rijdt de snelle dame een Light-wagen. Tijdens de meest recente race op Spa-Francorchamps eindigde ze als derde. Op de foto staat Uljee samen op het podium met racewinnaar Marijn van Kalmthout en de als tweede afgevlagde Henry Zumbrink.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet