Diversen

Div: Christijan Albers met Spyker op Bavaria City Racing

Christijan Albers geeft zondag 19 augustus tijdens Bavaria City Racing 2007 in Rotterdam een demonstratie met zijn Formule 1-bolide. Het Spyker Squadron zal met twee coureurs van start gaan op de Willemsbrug. Eerder maakte de organisatie al de komst van het F1 Renault-team bekend.

Tekst en foto: PR

bavariacityracing_2006

Michiel Mol, de baas van de Formule 1-tak van Spyker, zegt trots te zijn om als enige Nederlandse Formule 1-renstal mee te kunnen doen aan Bavaria City Racing. "Dit evenement brengt autosport en Formule 1 daar waar het thuis hoort: bij de echte fans. We gaan er een mooi spektakel van maken", voorspelt Mol.

Vol gas
Christijan Albers vindt dat Spyker ‘uiteraard niet mag ontbreken’ bij het jaarlijkse paardenkrachtenspektakel in Rotterdam. "Net als vorig jaar heb ik erg veel zin in dit fantastische evenement. Vol gas over de Willemsbrug rijden is een unieke ervaring, hoewel ik hoop dat het weer dit jaar wat beter meewerkt. Ik moet er overigens nog eens goed over nadenken of ik opnieuw mijn helm in het publiek gooi.. .."

RaceSalon
Het succes van Bavaria City Racing heeft geleid tot uitbreiding van het evenement met het interactieve publieksevenement 'De RaceSalon' en het exclusieve Burning Rubber Gala in Ahoy.
Het Spyker F1 Team zal zich, net als alle andere deelnemers van Bavaria City Racing, in het openbaar op hun demonstraties voorbereiden. Dit doen zij tijdens de RaceSalon op 17 en 18 augustus onder het dak van Ahoy Rotterdam. Hier kunnen racefans zich verheugen op startende F1-motoren, meet & greets met F1-coureurs, workshops met onder andere het Spyker F1-Team en bandenwissels.

Kaartverkoop
Bavaria City Racing is gratis toegankelijk voor het publiek. Wanneer men echter verzekerd wil zijn van een goed uitzicht, is er een beperkt aantal tribunekaarten te koop,
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet