DTM

DTM: Groeten vanaf de Norisringnorisring5

Voor wie het motorlawaai van de DTM, de Formule 3 Euro Serie en alle klasses in het bijprogramma te luid wordt, biedt de ADAC Bayern oordoppen te koop aan. Voor 1,50 Euro wordt de decibelbelasting van de trommelvliezen flink verminderd.

norisring6

Neerlands trots in Neurenberg: de firma Futurecom, die ook achter het gelijknamige DTM-team staat, heeft de beschikking over een echte Vandenbrink Carver, het innovatieve driewielige voertuig dat in de bochten meehelt als een motorfiets. Het eigenzinnige vervoermiddel trok in de paddock op de Norisring heel wat bekijks!

norisring7

Op de Norisring zijn trouwens toch heel wat fraaie auto's aan te treffen, want vrijwel iedereen in Beieren die een mooie bolide heeft, neemt die graag mee naar het DTM-weekend, het enige grote autosportevenement in de grootste Duitse deelstaat. Zo troffen we op de persparkeerplaats deze Lamborghini Gallardo cabrio naast de Opel Signum van uw verslaggever. Verschil moet er zijn... al biedt de Signum comfortabel plaats aan vier personen, wat je van de Lambo bepaald niet kunt zeggen...

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet