DRDO

Samenstelling Dutch Race Driver Group verandert per 1 januari 2023

image2

De Dutch Race Driver zal haar vijftiende jaar beginnen in een iets gewijzigde samenstelling. Vanaf 1 januari 2023 zal Floortje Snoek het team komen versterken, onder meer als vast aanspreekpunt. Dillon Koster zal niet langer verbonden zijn aan Dutch Race Driver. Wat zeker blijft is natuurlijk het succesvolle concept van veel rijden en leren in korte tijd voor een scherp tarief.

Tekst en foto's: PR

Floortje is geen onbekende, van 2008 tot en met 2012 was zij ook al betrokken bij de organisatie. Met haar enorme kennis van autosport zal Floortje een belangrijke rol binnen de organisatie gaan spelen. Ook vast gezichten Danny, Jan Paul en Christine van Dongen gaan het nieuwe jaar weer met veel plezier van start. Iedereen binnen de organisatie wil Dillon hartelijk bedanken voor zijn werk en betrokkenheid in de afgelopen jaren.

image1

Kalender 2023
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de kalender voor 2023. Ook komend jaar zal het bedrijf weer een afwisselend programma samenstellen op diverse circuits. Het programma voor 2023 zal binnenkort bekend worden gemaakt, zodat iedereen alle belangrijke data alvast in de agenda kan zetten. De eerste cursus datum is wel al bekend: 15 en 16 februari 2023.

Scheuren & Keuren
Een belangrijke datum om nu al vast te zetten is donderdag 29 december. Aan het einde van ieder kalenderjaar verloopt de racelicentie en om deze te behouden moet deze elk jaar opnieuw worden verlengd bij de KNAF. Om het verlengen van de licentie zo plezierig mogelijk te laten verlopen organiseert Dutch Race Driver Academy op 29 december 2022 en 10 januari 2023 'Scheuren & Keuren' op Circuit Zandvoort. De KNAF-keuringsarts is aanwezig om u tussen het rijden door medisch te keuren. Scheuren & Keuren zal het laatste event van Dutch Race Driver zijn waarbij Dillon Koster in functie aanwezig is.

Klik hier om aan te melden voor Scheuren & Keuren. 

image0

Ongewijzigd concept
Het DRDO-concept, bestaande uit een vrije training, een kwalificatie en twee races van een uur, is al jarenlang een groot succes en zal ook in 2023 voortgezet worden. Elke race heeft één verplichte pitstop, maar teams kunnen zelf bepalen hoeveel rijders er op een auto deelnemen. Veel raceplezier in een kort tijdsbestek, wel 3 uur track time op een avond.

DRDA en DRBC
Ook de Dutch Race Driver Academy en de Dutch Race Driver Business Club zullen in 2023 weer zeer actief zijn. Cursisten kunnen bij de DRDA rekenen op een goede opleiding waarmee zij de racelicentie binnen 24 uur kunnen behalen. Ondernemers komen met de DRBC tien keer per jaar op het circuit in actie en bouwen tegelijkertijd hun businessnetwerk uit.

Let op
De DRDO is vanaf 1 januari uitsluitend bereikbaar via info@dutchracedriver.nl

Andere emailadressen zijn daarna niet meer in gebruik.

Telefonisch zijn we te bereiken op onderstaande nummers:
Algemeen: +31 (0)23 5712250

Jan Paul van Dongen: +31 (0)6 55503961

Danny van Dongen: +31 (0)655564307 (alleen via Whatsap)

De medewerkers van de DRDO, DRDA en DRDBC kijken ernaar uit u te mogen ontmoeten tijdens een van onze events in 2022/2023!
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet