Ford Fiesta Sprint Cup

Ford Fiesta Sprint Cup keert terug naar de kust

rajala

Op plek vijf in de titelstrijd staat Veeti Rajala, die op Assen zijn eerste Divisie 1-zege boekte. De net zo snelle als jonge Fin is nog wat wisselvallig terwijl ook pech hem al een paar keer dwars zat. Rajala krijgt op Zandvoort bij zijn team EJ Automotive by Raceland 29 gezelschap van een landgenoot, de 15 jarige Benjamin Sylvestersson. De in de Fiesta's debuterende Fin was tot en met 2021 actief op de karts en heeft dit jaar al wat ervaring opgedaan in regionale toerwagenklassen.

zagorski

De Divisie 1 wordt ook in Zandvoort weer gecompleteerd door Filip Zagórski (ALU-MET Motorsport) en de in de laatste races zo door pech achtervolgde Esmee Kosterman.


kosterman

De 17-jarige MV Motorsport-pilote hoopt tijdens de Trophy of the Dunes haar onmiskenbaar aanwezige talent eindelijk weer eens echt te kunnen laten zien.


barewijk-2

In de Divisie 2 voor rijders van 25 jaar en ouder gaat de tweestrijd tussen Stefan Barewijk (Technova College Racing) en Aleksander Olejniczak (ALU-MET Motorsport) onverminderd verder.

Olejniczak

Met elk vier overwinningen werd de buit tot nu toe keurig verdeeld, maar omdat Barewijk net iets constanter scoorde, voert de Nederlander de ranglijst met een voorsprong van 19 punten aan.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet