Diversen

Div: RaceFan 'Start-guide' van Anjès Verhey nu verkrijg- en bestelbaar

Cover Start 2022

Net voordat komend weekeinde het nieuwe Formule 1-seizoen van start gaat in Bahrein, rolde ook de nieuwe editie van het jaarboek RaceFan 'Start-guide' van de persen. Het is de 40e editie van de jaarlijkse Formule 1-gids van Anjès Verhey, die speciaal voor die gelegenheid is voorzien van een gouden randje. De gids, voor 9,95 Euro verkrijgbaar in de winkel en voor een bedrag van 13,94 Euro inclusief verzendkosten te bestellen bij www.boekenvoordeel.nl, is natuurlijk een uitgave die autosportfans niet mogen missen!

Tekst: redactie AUTOSPORT.NL
Foto: PR

Eerder deze week blikte Anjès Verhey op deze site zelf al terug op haar ruim vier decennia lange loopbaan als verslaggeefster in de Formule 1. Het verdient zonder meer lof dat ze er jaar na jaar weer in slaagt om voorafgaand aan ieder nieuw seizoen een boekwerk met alle gegevens over de teams, rijders, auto's en circuits uit te brengen.

Dat er in de nieuwe uitgave extra aandacht is voor Max Verstappen, zal uiteraard niemand verbazen. Ook wordt er ingegaan op regelwijzigingen voor het nieuwe seizoen en zijn er de bekende invulschema's. "Handzaam om mee te nemen naar het circuit of bij de hand te hebben voor de TV", zegt de samenstelster.

Naast de Formule 1, die vanzelfsprekend de hoofdmoot van het boekwerk vormt, is er ook een gedeelte met aandacht voor diverse andere takken van autosport, van de Dakar Rally en de Formule E tot aan de Mazda MX-5 Cup en het FIA WEC, waarbij ook de prestaties van Racing Team Nederland aan de orde komen.

De RaceFan 'Start-guide' is voor 9,95 Euro verkrijgbaar in de winkel. Online bestellen kan ook: voor 13,94 Euro inclusief verzendkosten bij www.boekenvoordeel.nl wordt het boek binnen 24 uur thuisbezorgd.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet