IndyCar

Indycar: Nico Hülkenberg test voor Arrows McLaren SP op Barber Motorsports Park

Reeds een week geleden wist de redactie van autosport.nl al te berichten dat oud Marlboro Masters-winnaar en F1 supersub Nico Hülkenberg vandaag op het circuit van Barber Motorsports Park voor het team van Arrow McLaren SP een Indycar zou testen. Een enthousiaste Nico was er vanmorgen op Barber Motorsports Park al vroeg bij.

2021 Hulkenberg 1
Nico Hülkenberg rijdt voor de eerste maal de pits uit.

Tekst: Willem J. Staat
Foto's: Indycar

Nico Hülkenberg test voor Arrow McLaren SP op Barber Motorsports Park
Een enthousiaste Nico Hülkenberg was er vanmorgen Amerikaanse tijd al vroeg bij. De uit Emmerik afkomstige Duitser had enige tijd geleden bij Arrow McLaren SP om deze test gevraagd om zichzelf te evalueren. Aan de test mogen nog geen conclusies verbonden worden. Het ontbreekt ons nog aan verdere informatie maar op de foto's zien we een enthousiaste Hülkenberg die voor de eerste maal met Indycar kennis maakt. Zou Nico na Grosjean de volgende F1-rijder zijn die definitief de stap naar de USA maakt?

2021 Hulkenberg
De "Hulk" was bijzonder enthousiast.


Voorafgaande aan de test zei Hülkenberg: "Ik ben erg verheugd om een Indycar uit te proberen om te kijken wat het precies inhoudt. Ik wil Arrow McLaren SP bijzonder bedanken dat dit op erg korte termijn voor elkaar kwam. Het is altijd fantastisch om voor de eerste maal in een nieuwe auto plaats te nemen en de "feeling" voor een nieuwe series te krijgen." (Later meer)

2021 Hulkenberg 3
Het team bezig met de voorbereidingen.

2021 Hulkenberg 2
Hülkenberg in actie.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet