DTM

DTM: Groeten uit Assen


IMG 7636 2

LDP, het bedrijf van Lee van Dam, waarin ook zijn dochter Hilde actief is, was ook dit jaar weer de promotor van het DTM-evenement in Assen. In de paddock diende deze mobiele unit als onderkomen voor de medewerkers van LDP.

IMG 9372 2

Met decennialange ervaring, van MotoGP tot aan de Racing Days in Assen, is Lee van Dam een echte racepromotor in de klassieke zin van het woord. Volop promotie voor het evenement, inclusief een speciale bijlage in 'De Telegraaf', de al genoemde borden langs de snelweg en ook een mooi gedrukt programmablad met artikelen in drie talen, inschrijflijsten, standen, foto's. Helaas een uitstervend fenomeen, maar geliefd bij verzamelaars en ook goed gebruikt tijdens de 'Pitwalk' op zaterdag en zondag, waarbij de coureurs voor de pitboxen van hun teams zaten en handtekeningen uitdeelden.

DTM621 16768JS JS

MP Motorsport was met de tweezitter in Assen aanwezig, een verlengd A1GP-chassis, aangedreven door een 550 pk sterke 3,4-liter V8-motor. In opdracht van DTM-partner DEKRA reed Formule 3-coureur David Schumacher een aantal gasten met de auto rond. Heerlijk om het V8-geluid weer eens te horen! Naast de auto loopt Serge Duursma, huisfotograaf op het TT-Circuit Assen, ongetwijfeld op zoek naar een andere foto...

DTM621 16697JS JS

David Schumacher had het in Assen goed naar zijn zin.

DTM621 19066ML ML

Een van degenen die met hem mochten meerijden, was de Duitser Christoph Dommisch, beter bekend onder zijn bijnaam 'Icke'. Hij is een van de commentatoren op de Duitse televisiezender ProSieben bij de uitzendingen van American Football, inclusief de Super Bowl.
 
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet