BMW 130i Cup

BMW 130i Cup: Van Os rijdt niet, auto beschikbaar voor komend weekend

Henry van Os zal komend weekend op Zandvoort niet in de BMW 130i Cup racen. De BMW van Team Bleekemolen is beschikbaar voor een andere coureur. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Michael Bleekemolen via telefoonnummer 06-53160022.

Tekst: Marc Kok
Foto: Fast Company

Henry van Os sloeg tijdens de Paasraces na een botsing met Prins Pieter-Christiaan van Oranje vijf keer over de kop. Van Os is momenteel nog niet honderd procent hersteld van die klapper. Hoewel hij samen met zijn fysiotherapeut hard geknokt heeft om op tijd gerecupereerd te zijn van de enorme crash van bijna vijf weken geleden, heeft de racende meubelfabrikant echter nog te veel last van (enige) evenwichtsstoornissen.

henry_van_os_bmw

Kostprijs
"Het is natuurlijk jammer dat Henry niet kan rijden’’, zegt Michael Bleekemolen. "Maar het zou ook zonde zijn als zijn wagen tijdens het WTCC-weekend in de garage blijft staan. Daarom bieden we de wagen dit weekeinde voor belangstellenden aan tegen kostprijs. Dat is voor twee races 6.500 euro. Afschrijvingen etcetera berekenen we niet door.’’
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet