NASCAR

NASCAR Whelen: Alon Day en Vittorio Ghirelli winnen in Most. Sebastiaan Bleekemolen derde


2021 Dauenhauer
Voor Hendriks Motorsport nog meer succes met Tobias Dauenhauer in de beide EuroNASCAR 2 wedstrijden.

Tobias Dauenhauer succesvol in EuroNASCAR 2
De beide EuroNASCAR 2 wedstrijden in Most leverden eveneens een mooi succes voor het team van Hendriks Motorsport op. De Duitser Tobias Dauenhauer wist beide wedstrijden op zijn naam te schrijven. In totaal behaalde hij drie overwinningen dit seizoen.De eerste wedstrijd werd onder regenachtige weersomstandigheden verreden en het was voor Dauenhauer zeker geen gemakkelijke wedstrijd.

  Tobias Dauenhauer: "Het waren behoorlijk moeilijke omstandigheden en het was erg glad. In het begin maakte ik een klein foutje maar ik slaagde erin om het gat op mijn achtervolgers te vergroten. Ik ben erg blij en wil het Hendriks Motorsport Team bedanken voor zo'n geweldige auto. Een prachtige strijd tussen de lokale held Martin Doubek en de Indiër Advait Deodhaar(CAAL Racing Ford Mustang) viel in het voordeel van laatstgenoemde uit.

In de tweede wedstrijd van het weekend wist Dauenhauer zijn voorsprong in de tussenstand van het kampioenschap aanmerkelijk te vergroten. De 23-jarige Duitser reed met zijn Hendriks Motorsport Ford Mustang van start tot finish aan de leiding. Tobias Dauenhauer: "Als team hebben we het gehele weekend zowel op het droge als op het natte een prachtige prestatie geleverd.Hendriks Motorsport leverde fenomenaal werk. Ik heb mijn best gedaan en ik kan niet anders zeggen dan dat het een perfect weekend was."

De Cyprioot Vladimiros Tziortzis eindigde achter de Italiaan Francesco Garisto(42 Racing Show DNM8) als derde.Michael Bleekemolen kwam vanwege een eerder opgelopen blessure op Spa enkele weken geleden helaas niet aan de start.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet