NAB

NAB: Kortverslag 2de Clubwedstrijd Strijen

Afgelopen weekend werd in Strijen de tweede clubrace verreden. Hieronder een kort verslag met enkele foto’s van de Mini Junioren klassen.

Tekst: PR
Foto's: Wim Vos

Helaas viel het deelnemersveld wat tegen,met uitzondering van de mini junioren klassen. Zowel in de A als B groep waren er 15 deelnemers die fanatiek de strijd aangingen om de bekers.

race2_1

In A groep werd de strijd om de overwinning uitgevochten tussen Guust Specken en Dimtri Eerhard. Omdat Guust de snelste was bij het tijdrijden mocht hij hoogste podium betreden. Het podium werd verder aangevuld met Jori Peters, Max Kobolt en Lars Linnenbank die samen een prachtige strijd hebben gevoerd en alle drie in het dagklassement 8 punten hadden. Ook bij hun was het resultaat uit de tijdrit bepalend met welke beker ze naar huis mochten nemen.

n de rookie groep (B) werd ook een mooie strijd gevoerd die met overmacht werd gewonnen door Angelo Lucas gevold door Iris Joosten. Ayrton van Deelen was hard op weg om de derde plaats op het podium te veroveren, maar een crash in de tweede race eindigde deze droom. De constant rijdende Ritchie Broeders pakte deze plaats voor Joey Slooff en Steven van Kampen. Steven moest door een technisch probleem in de eerste race vanaf de laatste plaats starten. Hij wist zich in de eerste race tot de zevende plaats naar voren te rijden en met de vierde plaats in de tweede race mocht hij zijn eerste beker mee naar huis nemen.

race2_2

Bij de andere klassen waren de deelnemers velden klein. Desondanks waren de wedstrijden leuk om te zien en werd er fanatiek gestreden om de overwinning.

Uitslagen 2de Clubwedstrijd Strijen


Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet