GT

GT: Frikadelli Racing trekt zich terug voor 24U Francorchamps

Het uit Barweiler in de Eifel afkomstige Frikadelli Team heeft haar twee inschrijvingen voor de 24U van Spa Francorchamps gedurende het weekend van 31.07/1.08 2021 definitief ingetrokken. Het team geeft als redenen de gebeurtenissen van afgelopen week  en de overstromingen in de Eifel op.

2021 Frikadelli

Tekst: Willem J. Staat
Foto: PR

Frikadelli Racing trekt zich terug voor 24U Francorchamps
In een statement zegt teameigenaar Klaus Abbelen het volgende: "De gebeurtenissen afgelopen week hebben ons diep geschokt. Omdat zowel in familie- als vriendenkring teamleden hierdoor zijn getroffen heb ik besloten om voor de geplande deelname in Spa Francorchamps beide inschrijvingen in te trekken. Ondanks de passie voor de autosport heeft het verwerken van het gebeurde en het bieden van hulp in een uitzonderlijke situatie absolute prioriteit. Ik ben blij dat men bij Porsche dit standpunt ook deelt en men achter onze beslissing staat.""

Oorspronkelijk had men bij Frikadelli twee 911 GT3's voor de Intercontinental Challenge ingeschreven. De #3 Porsche 911 GT3 zou oorspronkelijk door de combinatie Dennis Olsen, Patrick Pilet en Fred Makowiecki bemand worden. Op de # 13 Frikadelli Porsche 911 GT3 R stond de combinatie Thomas Preining, Michael Christensen en Julien Andlauer ingeschreven.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet