Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet
Racing Shows

Racing Shows: Essen Motor Show gaat in 2021 door!

Goed nieuws uit Essen. We keren langzamerhand weer terug naar een normale wereld. De persafdeling van de Essen Motor Show bevestigde dat het evenement dit jaar van 27 november tot 5 december a.s. definitief zal plaatsvinden. Standhouders hebben tot 30 juli a.s. de kans om een plek te reserveren. Volgens de organisatie is reeds 80 procent van de oppervlakte geboekt.

2021 Vreugde
Eindelijk eens een bericht waar we als redactie echt blij van worden.

Tekst: Willem J. Staat
Foto: PR 

Essen Motor Show gaat in 2021 door
Een aantal gerenommeerde exposanten zoals H#R, Mercedes Fanworld, Osram, RONAL, Skoda hebben inmiddels hun medewerking toegezegd. Volgens projectleider Ralf Sawatzki roept geen enkel ander evenement zoveel emotie als enthousiasme voor de automobiel op als de Essen Motor Show. Naar verwachting zal ook de autosportbranche na een jaar afwezigheid sterk vertegenwoordigd zijn. Maar ook Tuning en Lifestyle zullen in de overbekende hallen aan bod komen. Evenals de Classics natuurlijk.

De hoogste bezoekersaantallen komt traditioneel uit België en Nederland, gevolgd door Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk. De meeste bezoekers komen ongeveer uit een straal van 300 km rondom Essen. Mooi nieuws voor de beursfans dus.

Guven
Perspresenatie met de toen nog vrij onbekende Ayhancan Güven uit de Porsche Supercup. Ook dit jaar weer presentaties.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet