GT

GT4: Gaststart voor Liesette Braams/Gaby Uljee in ADAC GT4 Zandvoort

Liesette Braams en Gaby Uljee maken volgende week tijdens de ADAC GT4 op Zandvoort een gaststart met de McLaren 570S GT4 van Equipe Verschuur. Afgelopen maand reed Liesette samen met Sandra van der Sloot op de Red Bull Ring met een BMW M4 GT4. Beide dames kwamen als 18/19e over de finish.

Las MorasTekst: Willem J. Staat
Foto: GT4 European Series

Gaststart voor Liesette Braams/Gaby Uljee in ADAC GT4 Zandvoort
Liesette Braams en Gaby Uljee maken volgend weekend tijdens het ADAC GT Masters-weekend op CM.com Circuit Zandvoort een gaststart in de ADAC GT4. Een vervolg aan het project wordt overigens niet uitgesloten. Liesette Braams: "Ik heb enorm genoten van het raceweekend in Oostenrijk", zegt Braams. "De ADAC GT4 Duitsland is echt goed georganiseerd. Ook de sfeer in de paddock is geweldig."

De McLaren 570s GT 4 is eigendom van de familie Braams maar wordt door Equipe Verschuur gerund. Over rijdt Braams al sinds 2007 met Gaby Uljee in diverse series samen. De vrouw van Tim Coronel is eigenlijk al jarenlang haar coach.

Liesette Braams: "We hebben samen al een aantal missies gedaan" Bij de deelname op Zandvoort gaat het vooral om plezier maken. De verwachtingen zijn ook niet al te hoog gespannen. Maar we willen het natuurlijk wel goed doen. We zullen waarschijnlijk achterin het sterke veld staan. Maar we willen de concurrentie aangaan met de andere amateurcoureurs" 

Het is niet uitgesloten dat er voor de Las Moras Racing by Equipe Verschuur McLaren 570S GT4 in de loop van het seizoen nog bij meer evenementen ingezet gaat worden.

Liesette Braams: "Laten we eerst eens kijken naar onze prestaties in Zandvoort. Dan beslissen we over andere races in de serie. Ik ken de Nürburgring en de Hockenheimring al. De Sachsenring zou echter nieuw voor mij zijn. Op dit moment is alles nog open. Eigenlijk zou ik graag in de ADAC GT4 Duitsland willen blijven."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet