NASCAR

NASCAR: Loris Hezemans start dit weekend in Xfinity-wedstrijd Pocono

Loris Hezemans komt dit seizoen voor de tweede maal in de NASCAR Xfinity-series in actie. Eerder dit jaar maakte de Nederlander al een succesvol debuut op Phoenix International Raceway. Komend weekend start Loris op de "Tricky Triangle" ofwel Pocono Raceway. De Nederlander kondigde dit via de social media aan. Doel van de deelname is om 2022 in de Cup te starten.


2021 Pocono

Tekst: Willem J. Staat
Foto: PR

Loris Hezemans start dit weekend in Xfinity-wedstrijd Pocono
Komend weekend komt Loris Hezemans voor DGM Motorsports team met de #90 Chevrolet Camaro in actie. Daarbij ondervindt DGM wel steun van Reaume Brothers Racing.

Loris Hezemans :"Ik ben enorm blij om aan te kondigen dat ik zal deelnemen aan mijn tweede NASCAR Xfinity-race van het jaar en mijn eerste op Pocono Raceway voor DGM Motorsports met steun van Reaume Brothers Racing. Prioriteit nummer één zal zijn om een schone race te rijden en te finishen, terwijl je zoveel mogelijk ervaring opdoet. Zonder training of kwalificatie gaat het erom je zo snel mogelijk aan te passen aan de baan, maar ook aan de auto en hoe deze reageert op een sneller ovaal zoals Pocono in tegenstelling tot Phoenix. Ik wil mijn sponsors Hezeberg Systems, Eurol, Momo en TimeZone bedanken voor hun steun."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet