IndyCar

Indycar: Analyse Barber Motorsports Park. Indycar kroop door het oog van de naald. Grosjean WHO ambassadeur

2021 Grosjean Race
Romain Grosjean had sinds lange tijd niet meer zo genoten van de racerij als afgelopen weekend. Zeker toen er tijdens de trainingen P1 op de borden stond.

Romain Grosjean overtrof ook ieders verwachtingen door in zin allereerste Indycar-wedstrijd voor het team van Dale Coyne als tiende te eindigen. Grosjean erkende dat hij wel even moest wennen, zeker na de chaos in de eerste ronde. Na de crash in de eerste ronde duurde het echt wel even voordat Romain zich op zijn gemak voelde. "Soms vochten we even aan de kop en we deden ons best. We hebben veel geleerd dit weekend en daar kunnen we trots op zijn." Overigens had Alex Palou er vorig jaar drie races voor nodig om bij Dale Coyne Racing een Top Tien resultaat te behalen."


2021 Grosjean 1
Direct een Top 10 klassering voor Grosjean.

Heet van de naald maakte de Fransman vandaag bekend dat hij ambassadeur voor de Wereld Gezondheids Organisatie wordt. In een verklaring zegt Grosjean dat hij bereid is om de cruciale gezondheidsproblemen te ondersteunen waaronder de wereldwijde reactie om een einde te maken aan de COVID-19 pandemie. "Wereldwijde gezondheid is nu belangrijker dan ooit en ik ben verheugd dat ik mijn stem kan gebruiken om mensen bewust te kunnen maken van de belangrijkste gezondheidsproblemen van deze tijd" zegt Grosjean in een statement vandaag.

2021

Sequentie
Voor a.s. weekend op naar St. Petersburg met VeeKay hopelijk niet aan de staart van het veld in de openingsronde.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet