Retro

Retro: Masters Historic Race Weekend op Donington live te volgen

masters-donington-live-tv

Voor wie de aanblik en vooral het geluid van historische raceauto's te lang heeft gemist: Masters Historic Racing biedt voor morgenmiddag (zaterdag) een livestream aan voor de races op Donington Park. Het Masters Historic Race Weekend op het circuit in de Britse Midlands is het openingsweekend van het seizoen 2021 van de Masters.

Tekst: Mattijs Diepraam
Foto: Masters Historic Racing

De stream begint op zaterdag om 13.30 uur (12.30 Britse tijd), vlak voordat de eerste wedstrijd begint. Op het programma van die middag staan de Masters Pre-66 Touring Cars, de Masters Historic Formula One, de Masters Endurance Legends en tot slot de Masters Single-Seater Demos.

De livestream van Donington Park is te volgen via de Facebookpagina van Masters Historic Racing.

In tegenstelling tot de afgelaste weekenden van Peter Auto – de andere grote Europese organisator van internationale historische races – kunnen de Masters-weekenden kunnen dit voorjaar wel doorgaan. Dat komt doordat Masters erin is geslaagd om zijn weekenden op de Britse lijst van 'elitesporten' te krijgen. Daardoor kennen de deelnemers minder reis- en quarantainebeperkingen. Met zijn vaccinatievoorsprong is het Verenigd Koninkrijk inmiddels sowieso veiliger geworden dan de Europese Unie.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet