GT

GT: Montaplast by Land met tweede Mamba in ADAC GT Masters op de baan

Nieuwe look voor Montaplast by Land Motorsport. Het zal even wennen zijn. Teameigenaar Wolfgang Land: " MANN FILTER is Jarenlang sierden de Mamba-kleuren de Mercedessen van HTP Motorsport. Dit jaar beschikt ook het team van Christian en Wolfgang Land over de Mamba ofwel de MANN FILTER kleuren. Voor de eerste maal is de Audi R8 LMS in de slangenkleuren van hun hoofdsponsor gespoten. Veteraan Christopher Haas(33/Kulmbach) en nieuwkomer Luca Trefz(19/ Wüstenrot). De ADAC GT Masters start het seizoen op 14/16 mei op Motopark Oschersleben.

2021 Land Motorsport


Tekst Willem J. Staat
Foto ADAC Motorsport 

Montaplast by Land met tweede Mamba in ADAC GT Masters op de baan
Teameigenaar Wolfgang Land: "MANN FILTER is door de inzet van de Mamba kleuren een gevestigde naam in de serie. Het optreden is professioneel en doordacht. Wij zijn erg trots dat MANN FILTER van ons team deel gaat uitmaken en wij zijn er bijzonder benieuwd naar om onze Audi als Mamba te zien."

Voor oud kampioen Christopher Haase met het startnummer 28 betekent het zijn derde seizoen bij het team van Montaplast by Land Motorsport. Haase is vol zelfvertrouwen. "Met ervaring en een gezond portie eerzucht willen wij deze veelbelovende uitgangspositie in 2021 met resultaten verzilveren.Met Luca Trefz komt een aanstormend talent achter het stuurwiel. In de Europese GT4 serie toonde de 19 jarige in 2019 reeds zijn kunnen door de ProAm titel te winnen. Nu waagt de door de ADAC Stichting Sport ondersteunde rijder de sprong naar de ADAC GT Masters.

LucaTrefz: "Sinds mijn 15e ben ik fan van Land Motorsport en ik verheug me erop bij bij dit succesvolle team te horen en ben gemotiveerd om met een sterke teamcollega de auto te delen."

De tweede auto van het team wordt bemand door Christopher Mies en Riccardo Feller. Overigens is ook de Mercedes van Team Landgraf HTP WWR in de Mamba kleuren gespoten.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet