Diversen

Div: Nieuw boek RaceFan F1 'Start' van Anjès Verhey op tijd voor F1-seizoensstart

Anjes SAFETYCAR 19
Anjès Verhey is in de Formule 1 al decennialang een begrip

Het zal niemand ontgaan zijn: komend weekeinde start het Formule 1-seizoen 2021 in Bahrein. En zoals altijd in de afgelopen 40 jaar betekent een nieuw seizoen ook een nieuwe uitgave van hèt Nederlandse standaardwerk op Formule 1-gebied, RaceFan F1 'Start' van Anjès Verhey. Een perfect naslagwerk en daarnaast een geliefd verzamelobject. Vanaf morgen ligt de publicatie in de winkel en is ook online te bestellen via www.boekenvoordeel.nl en www.racefan4all.com.

Tekst: Redactie AUTOSPORT.NL
Foto's: PR

Ook dit jaar weer is de voorjaarsuitgave RaceFan F1 'Start' goed gevuld met informatie over de teams, rijders, auto's en motoren in het FIA WK Formule 1. Ook wordt er ingegaan op het reglement, de circuits waarop de wedstrijden verreden worden en de kalender voor het komende seizoen. Dat maakt de publicatie tot een onmisbare en handzame gids die bij elke Grand Prix te raadplegen is.

Uiteraard vergde de huidige situatie ook voor Anjès Verhey het nodige aanpassingsvermogen waar het de samenstelling van haar boek betreft. "Vanwege het nog steeds opspelende Coronavirus bestaat er over een aantal kalender-gegevens nog wat onzekerheid. Waar van belang kozen wij voor een 'Vul-zelf-in' mogelijkheid", legt ze uit.

Met haar decennialange ervaring in de Formule 1-verslaggeving doet Anjès Verhey op kundige wijze alle details voor het komende seizoen uit de doeken. "Uiteraard krijgt Max Verstappen de volle aandacht én kijken we uit naar de Grand Prix van Nederland,op 5 september op Circuit Zandvoort. Laten we hopen dat hij tegen die tijd daadwerkelijk op weg is naar zijn eerste titel", zegt Anjès Verhey enthousiast.

Volgens beproefd concept blijft de aandacht in het boek niet alleen beperkt tot de Formule 1. Zo wordt er ook gekeken naar de Formule E, inclusief de recente Nederlandse successen, de lange-afstandsracerij met onder anderen Racing Team Nederland en Toyota met volop Nederlandse inbreng, Hyundai-rijder Bob de Jong in de rallysport, de activiteiten van Tom Coronel in de FIA WTCR, de Mazda MX-5 Cup en nog veel meer.

De gegevens op een rij:
RaceFan F1 'Start'-guide 2021
Uitgave: Cars & Motorsport International & Van Helvoort Groep
Verkoopprijs 9,95 euro
Vanaf 25 maart in de shops
online bestellen: www.boekenvoordeel.nl
online bestellen: www.racefan4all.com

Anjes cover
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet