NASCAR

NASCAR: Loris Hezemans terug in NASCAR Xfintiy series!

Loris Hezemans keert voorlopig voor twee wedstrijden in de NASCAR Xfinity-series terug. De Nederlander die in 2019 op Road America zijn debuut maakte komt volgende week met een Chevrolet Camaro op Phoenix Raceway in actie.


foto-presrelease-phoenix-1024x827
Loris Hezemans komt volgende week in de NASCAR Xfinity met dit design op Phoenix aan de start.

Tekst Willem J. Staat
Fotos PR/Willem J. Staat

Loris Hezemans terug in NASCAR Xfinity-series!
Groot nieuws. Loris Hezemans keert voor twee wedstrijden in de NASCAR Xfinity-series terug. Volgend weekend komt de Nederlander voor het team Reaume Brothers op Phoenix met de #13 Chevrolet Camaro in actie. Vervolgens zal de Nederlander ook op 29 mei op Charlotte voor het team in actie komen! Reaum Brothers nam in 2018 de restanten van RSS Racing over en waren zowel in de NASCAR Camping World Truck Series(2 auto's) en de Xfinity-series actief.

Hezemans verklaarde via de social media dat er achter de schermen hard gewerkt om dit seizoen in nog meer wedstrijden aan de start te verschijnen. Voor Loris blijf het ultieme doel natuurlijk de NASCAR MEN's Cup.

Loris Hezemans: "Ik ben erg verheugd om aan te kondigen dat ik op 13 maart a.s. bij Raume Brothers voor de NASCAR Xfinity-series op Phoenix in actie zal komen. Mijn eerste prioriteit is om aan de finish te komen en zoveel mogelijk ervaring op te doen. Zonder enige vorm van kwalificatie zal de leercurve een enorme stap zijn maar ik ben helemaal klaar voor de uitdaging. Met deze ervaring hoop ik het gehele jaar door op de verschillende ovals vooruitgang te kunnen boeken."

2021 Loris Hezemans
Het doel van Loris Hezemans is de NASCAR MEN's Cup. Achter de schermen wordt hard aan het verwezenlijken van deze plannen gewerkt.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet