VLN

VLN: Falken breidt met Max Kruse Racing haar activiteiten uit

Naast de twee Falken Porsche 911 GT3's breidt bandenfabrikant Falken verder haar activiteiten uit Het team gaat voor komend seizoen een samenwerking aan met het team van voetbalprofessional Max Kruse. De TCR Golf GTI#10 van de combinatie Benjamin Leuchter/Andreas Gülden zal eveneens over steun van Falken beschikken.

Falken
Falken nu ook in de TCR klasse actief.

Tekst Willem J. Staat
Foto's Falken Motorsports

Falken breidt met Max Kruse Racing haar activiteiten uit
Afgelopen seizoen was het team van Max Kruse Racing tweemaal in de Nürburgring Lange Afstandsserie actief en wist tweemaal een pole en een dubbelzege in de SP3T klasse te behalen.

Het team is eigendom van voetbalprofessional Max Kruse en VW Ambassadeur Benjamin Leuchter. "Met Falken beschikken wij over een sterke partner waarmee wij vorig seizoen al prachtige successen wisten te behalen. Een goede basis die wij verder kunnen uitbreiden. Ik verheug mij op gezamenlijke projecten en verwacht een spannend 2021 seizoen" aldus Leuchter.

Max Kruse, momenteel uitkomend voor de 1 FC Union Berlijn: " Wij streven naar het beste. Daarom zijn wij verheugd om zo'n sterke partner als Falken aan onze kant te hebben en wij zijn ervan overtuigd dat we gezamenlijk resultaat zullen behalen. Wij zijn er ons van bewust dat het vanwege Corona een moeilijke tijd en situatie is maar wij zijn erg verheugd met de ondersteuning van Falken. Wij bedanken ons voor het vertrouwen en hopen dat wij dit met goede prestaties kunnen belonen.

In 2021 nemen de auto's van Max Kruse Racing, in alle raceseries met vrije bandenkeuze overigens, op Falken producten. Het absolute hoogtepunt wordt dit seizoen 24U Nürburgring waarvan de rijderscombinaties op een later tijdstip bekend gemaakt zullen worden.Op de VW Golf worden overigens de bandenmaten 270/660R18(voor) en 260/660/18(achter) gebruikt.


2021 Leuchter 1
Mooie deal voor voetbalfan en VW Ambassadeur Benjamin Leuchter uit Duisburg.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet