VLN

VLN: Falken nieuwe Partner Nürburgring Lange Afstandsserie

De Japanse bandenfirma Falken breidt dit seizoen haar activiteiten uit en is sinds vandaag partner van de Nürburgring Lange Afstandsserie ofwel de VLN. Door deze verandering weet men zich bij Falken van nog meer exposure te verzekeren. Falkenreclame zal te zien op de spatborden van de deelnemende auto's, maar geïntegreerde logo's zullen ook in het bereik van start/finish en het podium te zien zijn. Voor dit jaar staan negen races van het grootste kampioenschap ter wereld op de Nordschleife op het programma.

2021 Falken

Tekst Willem J. Staat
Foto's Falken/Willem J. Staat

Falken nieuwe partner Nürburgring Lange Afstandsserie
Al sinds 1999 is Falken met diverse teams en auto's in de NLS(VLN) onderweg evenals bij de 24Uur in de Groene Hel. Afgelopen jaar was men met twee identieke Porsches actief.

VLN VV Gmbh Co. KG directeur Christian Stephani: " Al meer dan 20 jaar wordt men bij Falken als toegewijd partner geconfronteerd met de zware concurrentie op de Nürburgring Nordschleife en dit is een sterke erkenning aan de thuisbasis van de sport. Zeker tegenwoordig is een nieuwe sponsorverplichting allesbehalve natuurlijk. Alleen dankzij sterke partners als Falken zijn wij in staat om de Nürburgring lange-afstandsserie voor de toekomst consequent verder te ontwikkelen."

Marketing Supervisor Denis Wilstermann: " De Mythisch Nordschleife heeft altijd veel aantrekkingskracht op ons uitgeoefend. Wij werken al lang vol vertrouwen en succesvol samen met de Nürburgring. Er is praktisch geen beter baan waar wij de Performance van onze banden zo indrukwekkend kunnen demonstreren als op de Nordschleife."

2021 NLS Falken
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet