Formule 1

Formule 1: ‘Max Verstappen: Whatever it Takes’. Documentaireserie biedt unieke inkijk in leven van topcoureur

MV Showcard layout

Max Verstappen en Ziggo brengen een geautoriseerde docuserie uit over het echte en volledige verhaal van Max Verstappen's weg naar de Formule 1. De spraakmakende serie laat voor het eerst zien welke impact dat tot nu toe had op het leven van Max en zijn omgeving. In de driedelige documentaireserie wordt de opkomst van Max Verstappen getoond en verteld door de personen die het dichtst bij hem staan. Een verhaal over een familie die gekenmerkt wordt door de passie voor het racen. Een familie waarvoor alles in het teken stond van dat ene doel: Max Verstappen Formule 1-ster laten worden. 'Max Verstappen: Whatever It Takes' is vanaf donderdag 17 december exclusief te zien bij Ziggo.

Tekst: aangeleverd bericht
Foto's en film: PR

Pure winnaar
De documentaire biedt een unieke inkijk in het privéleven van de topatleet, die ook gewoon een jongen van 23 jaar is en wil genieten van het leven buiten de circuits. De afgelopen jaren is Max Verstappen gevolgd en zijn de belangrijkste mensen om hem heen geïnterviewd. Het resultaat is een portret van een pure winnaar, die net zoals iedereen gewoon een mens is.

MV Portrait Image layout


Weg naar succes

We zien onder andere Max zijn manager Raymond, zijn zusje Victoria, zijn moeder Sophie en zijn vader Jos open en eerlijk vertellen over de vastberaden weg naar succes van Max en de impact die dit gehad op Max en zijn omgeving. Samen met uniek beeldmateriaal uit de jeugd van Max en behind-the-scenes beelden, geeft de documentaire een zeldzame inkijk in hoe het er echt aan toe gegaan is.
Herbeleven succes

Ook horen we van onder andere Helmut Marko (Senior Advisor Red Bull Racing) en vader Jos, hoe Max uiteindelijk als jongste coureur ooit in de Formule 1 terecht gekomen is. We herbeleven de grootste successen van Max, samen met zijn naasten, en zien hoe Max zijn eigen weg vindt in de Formule 1 wereld.

Ook een leven buiten de Formule 1
Tenslotte is er ook aandacht voor de persoon Max Verstappen buiten de baan. We horen zijn vrienden en familie vertellen over Max en de camera volgt Max op een aantal van die momenten, met opmerkelijke beelden als resultaat.

De driedelige documentaireserie 'Max Verstappen: Whatever it Takes' is vanaf donderdag 17 december een maand lang te zien, als cadeau van Ziggo voor alle klanten. Ga naar het On Demand menu van je interactieve Ziggo mediabox of stream hem via de Ziggo GO app of ziggogo.tv. Op Ziggo Sport dat gratis is voor Ziggo klanten op kanaal 14, wordt de complete documentaire voor het eerst exclusief op tv uitgezonden op vrijdag 18 december vanaf 20.45 uur, voorafgaand aan Formule 1 Café.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet