Supercar Challenge

Alle VRM Finaleraces zondag 8 november op circuit Zolder

Start

Het Belgische Overleg Comité inzake COVID-19 heeft vrijdagavond een aantal aanvullende maatregelen uitgevaardigd om een toename van besmettingen te stoppen en de toenemende druk op de ziekenhuizen in België een halt toe te roepen. De eerder aangekondigde en op 29 oktober officieel gepubliceerde maatregelen voor outdoor professionele sporten blijven naar verwachting onveranderd van kracht. Dat betekend dat wij, vanzelfsprekend met inachtneming van alle Coronamaatregelen zoals omschreven in het protocol van Circuit Zolder, de Finales kunnen afwerken op zondag 8 november 2020.

20190601 EDFO 1650 MGL0588


In afwijking van eerdere mededelingen zullen, na overleg met een aantal teams, ook de vrije training, de kwalificatie en beide races van de Supercar Challenge samen met de Ford Fiesta Sprint Cups NL - BE en de Mazda MX-5 Cup op deze dag verreden worden. Voor de duidelijkheid, de Supercar Challenge rijdt dus niet op donderdag 5 november.

  20190601 RL1 3376


Nadere info over het tijdschema, opening paddock en eventuele beschikbaarheid pitboxen e.d. volgt maandag. Wij begrijpen als geen ander alle praktische vragen die jullie hebben en we gaan er voor zorgen, ondanks de lastige omstandigheden, de meest ideale situatie te creëren om een volwaardige Finale van dit seizoen te organiseren.

Met vriendelijke groet, namens het hele team van VRM.

Dick van Elk

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet