GT

GT: ADAC GT Masters naar Lausitzring. Zandvoort afgelast

De ADAC GT Masters-wedstrijd die op Circuit Zandvoort voor het weekend van 30 oktober t/m 1 november gepland stond is vanwege de hoge besmettingsgraad in Nederland definitief afgelast. Het gehele pakket verhuist voor dit weekend naar de Lausitzring.

2020 ADAC

Tekst en Foto Willem J. Staat

ADAC Masters naar Lausitzring. Zandvoort afgelast
In een verklaring die vandaag op de Red Bull Ring werd uitgeven werd bekend gemaakt dat het wedstrijdweekend van 30 oktober t/m 1 november naar de Lausitzring verplaatst werd.

Thomas Voss van de ADAC: "Wij hebben de afgelopen weken goed en constructief met Circuit Zandvoort samengewerkt en hebben geprobeerd om niets uit te sluiten om daar toch te kunnen rijden. Wij danken het team daar voor hun ondersteuning en we verheugen ons op een comeback in Zandvoort 2021.

Naar aanleiding van de hoge besmettingsgraad wijken we naar een alternatieve baan uit want de gezondheid van alle betrokkenen staat op de eerste plek. Wij bedanken ons bij onze jarenlange partner DEKRA die het op korte termijn mogelijk gemaakt heeft om op de Lausitzring te rijden."Mensen die inmiddels tickets gekocht hebben worden per email geïnformeerd en krijgen automatisch hun geld terug.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet