IndyCar

Indycar: Arrow McLaren SP neemt afscheid van Oliver Askew

Arrow McLaren SP kondigde gisteravond aan dat Oliver Askew het team aan het eind van het seizoen zal verlaten. Hij zal in St. Petersburg volgende week nog wel aan de start komen op voorwaarde dat hij medisch voldoende fit is om te racen.

2020 Askew

Tekst Willem J. Staat
Foto Arrow McLaren SP

Arrow McLaren SP neemt afscheid van Oliver Askew
Teameigenaar Sam Schmidt gaf een verklaring uit waarin het volgende verklaard werd: "Wij geloven dat Oliver veel talent en potentieel voor de toekomst heeft. Hij heeft een ongelofelijk rookiejaar achter de rug met te weinig tracktime en recente medische problemen. Wij willen Oliver de tijd geven om nieuwe kansen voor 2021 na te jagen en de mogelijkheid om op St.Petersburg te racen. Wij wensen Oliver voor het eind van het seizoen het beste en hij zal voor zijn inspanningen altijd een vriend van het team zijn."

Oliver Askew: "Het is een steil leerkurve geweest maar ik waardeer alle ervaring die ik met Arrow McLaren SP heb opgedaan. Ik denk dat het zinvol is om het volgende stuk uit mijn carriere buiten het team voort te zetten. Ik ben denkbaar voor alle steun die ik van het team, de crew en de fans gekregen heb. Voor de toekomst wens ik ze het beste."
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet