A1GP

A1GP: A1 Team Nederland veertiende in kwalificatie

A1 Team Nederland coureur Renger van der Zande had vooraf op meer gerekend; “Erg teleurstellend. Dit hadden we zeker niet verwacht. Dit weekend hadden we nog niet de snelheid om echt vooraan mee te kunnen doen, maar op de veertiende plaats horen we ook niet thuis. Ik krijg het nog niet voor elkaar om in één ronde een echt scherpe tijd neer te zetten, daar moet ik nog aan wennen merk ik. In andere klassen heb je meer ronden om je tijd te zetten en nu moet het meteen de eerste vliegende ronde. We hadden voor de tweede en derde run wat veranderd, maar dat bracht ook geen verbetering. Dat hebben we voor de laatste sessie teruggedraaid. Toen kwam het er enigszins uit, ook bij mezelf. We zullen zien of we nog een stuk naar voren kunnen komen”

stubbs

A1 Team Nederland team manager Dave Stubbs; “Dit is erg teleurstellend. Ik denk dat we in staat waren om hier in de top acht te kwalificeren, daar hadden we ook moeten staan. Maar het kwam er vandaag om één of andere reden niet uit”.
De Sprintrace van A1GP over 10 ronden start morgenochtend om 11.00 uur lokale tijd. De hoofdrace, met verplichte pitstop tussen de achtste en twintigste ronde, start om 15.00 uur lokale tijd. RTL7 zend de Hoofdrace live uit, met voorafgaand een integraal verslag van de Sprintrace. De uitzending begint om 08.00 uur.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet