Diversen

Div: Zes auto’s voor Team FLEXXverzekeringenONLINE

De raceteams All Invest Racing en Sanders Emmen bundelen de krachten en gaan verder onder de naam Team FLEXXverzekeringenONLINE. Onder de nieuwe naam starten zes auto’s in verschillende klassen. Tijdens de A-evenementen zal de equipe deelnemen in de Seat Cupra Cup en de Dunlop Sportmaxx Clio Cup. In de Mini Cup van de DNRT wordt gereden met twee Mini’s, waarvoor nog enkele stoeltjes beschikbaar zijn.

De stichting DNRT (Dutch National Racing Team) is zeer verheugd met de komst van FLEXXsportsponsoring.nl. De verzekeringsmaatschappij heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan de Mini Endurance Cup 2005. “Dat heeft voor ons ook weer voordelen op de A-evenementen. De naamsbekendheid van het raceteam is ons streven voor het komende seizoen”, aldus teammanager Arjan de Rijke.
Gerben van der Weij gaat de plaats overnemen van Marco Bikkers in de Seat Cupra Cup. Hij zal dit jaar samen met Benno van Ree de Seat gaan besturen. Gerben: “Ik was aangenaam verrast dat ze mij belden. Ik had voor mijzelf wel een bepaalde lijn uitgezet om tijdens A-evenementen te gaan rijden. Alleen dat het zo snel kon gaan, had ik niet verwacht.”
De Sanders Seat zal bestuurd worden door Renate Sanders. Met een tweede rijder worden thans onderhandelingen gevoerd.
Bertus Sanders, Juniorkampioen in de Clio Cup 2004, zal ook voor het team uitkomen. Peter Achterberg van Achterberg Motorsport is verantwoordelijk voor het technische gedeelte.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet