VLN

VLN: Nick Catsburg en Stef Dusseldorp dit weekend voor ROWE Racing aan de start op de Nürburgring

Dit weekend de laatste voorbereidingen voor 24U Nürburgring die vanwege de Covid-19 pandemie van de originele datum eind mei nu naar eind juni verplaatst werd. De beide ROWE BMW's worden door niet minder dan zes fabrieksrijders bemand. De ROWE 6 Uurswedstrijd staat dit weekend op de Nordschleife op het programma.

ROWE Racing No 99


Tekst Willem J. Staat
Foto's ROWE Racing

Nick Catsburg en Stef Dusseldorp dit weekend voor ROWE Racing aan de start op de Nürburgring
Na vier jaar afwezigheid keert Stef Dusseldorp dit weekend weer voor de tweede maal terug bij het team van ROWE Racing op de Nürburgring. Dusseldorp vormt samen met Marco Wittmann en Lucas Auer een combinatie in #98 BMW M6.

De #99 BMW M6 wordt bemand door Nick Catsbrug, Alexander Sims en Nick Yelloly. Voor ROWE Racing een thuis wedstrijd want sinds 2016 is de firma ROWE MINERALÖLWERK Gmbh titelsponsor van het evenement. Vorig jaar wisten Philipp Eng en Nick Catsberg als vierde te eindigen.
Hans Peter Naundorf van ROWE RACING: " Voor ons is de ROWE zes uurswedstrijd erg bijzonder dit jaar. Het is niet alleen "onze wedstrijd" maar tevens de generale repetitie voor de ADAC 24U die naar september is uitgesteld. Met onze twee BMW's willen we nog wat gaan werken op het gebied van "fine tuning" voor de rijders, banden en set-up zodat het team verzekerd is van een goede voorbereiding voor het seizoenshoogtepunt. Wij willen ook graag deze wedstrijd winnen. Wij weten hoe we dit moeten doen en willen ook voortborduren op onze zege performance van de laatste NLS-wedstrijd.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet