Supercar Challenge

Nieuwe datum Zolder Superprix - 21-22 en 23 augustus 2020 - Circuit Zandvoort

kunnen-los


Dat heet supersnel schakelen. Na de eerdere teleurstelling van het niet door gaan van de Zolder Superprix op 8 en 9 augustus is er snel met behulp van de vriendelijke collega's van de DNRT een nieuwe datum en locatie gevonden. Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus aanstaande wordt er gereden op het circuit van Zandvoort. De wedstrijd wordt omgedoopt tot de Zandvoort Superprix 2020. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een tijdschema waarin buiten de Supercar Challenge, Ford Fiesta Sprint Cup en de Mazda MX-5 Cup ook de klasses van de DNRT worden ingepast, maar voor nu staat er:

Vrijdag 21 augustus 2020:
FP Supercar Challenge - vanaf ca. 17:00 tot 19:00 uur

Zaterdag 22 augustus 2020:
FP 1 & 2 + kwalificatie Ford Fiesta Fiesta Cups
FP 1 & 2 + kwalificatie Mazda MX-5 Cup
Kwalificaties en race 1 Supercar Challenge

(helaas i.v.m. geluidbeperkingen waarschijnlijk zonder de meeste GT&P rijders, echter als de auto binnen de geluidsnormen te krijgen is zijn ook deze auto's welkom. Mocht je hierover vragen hebben dan hoort de organisatie dit graag)

Zondag 23 augustus 2020:
Race 1 en Race 2 Ford Fiesta Sprint Cups
Race 1 en Race 2 Mazda MX-5 Cup
Race 2 Supercar Challenge

Voor alle rijders: mocht je mee willen rijden dan ontvangt de organisatie een mail zodat de deelnemerslijst kan worden aangepast.
Voor dit evenement zijn de gebruikelijke geluidsbeperkingen van toepassing, Supercar Challenge auto's moeten dus rijden met (extra) demper. Ford en Mazda met de Cup dempers.

Voor dit evenement gelden natuurlijk de huidige Corona maatregelen maar we mogen ook beperkt publiek toelaten zodat ook gasten uitgenodigd kunnen worden. Iedere inschrijver/auto ontvangt 10 kaarten voor rijder(s) en teamleden. Mocht je al kaarten willen reserveren dan kan je dit per mail, de prijs van de kaarten volgt nog.

Meer informatie over dit evenement volgt zo spoedig mogelijk.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet