VLN

VLN: Jeroen Bleekemolen naar Frikadelli. Eerste deelname a.s. zaterdag

Jeroen Bleekemolen maakt voor de komende VLN-wedstrijden deel uit van het Frikadelli Cult Team uit de Eifel. Zo deelde het team vanavond mede. Jeroen komt a.s. zaterdag al voor het team in actie.

Frikadelli Racing
Frikadelli is in de VLN/NLS een topteam.

Tekst Willem J. Staat
Foto: Frikadelli Racing

Jeroen Bleekemolen naar Frikadelli. Eerste deelname a.s.zaterdag
Jeroen Bleekemolen komt a.s. zaterdag samen met teameigenaar Klaus Abbelen met de Frikadelli Porsche 911 GT 3 R in de VLN uit.

Klaus Abbelen: " Jeroen heeft in de afgelopen jaren wereldwijd in verschillende raceseries successen geboekt. Met de overall overwinning in 24U Nürburgring 2013 en een tweede plek in 2014 heeft hij bewezen dat hij ook op de Nordschleife tot de absoluut snelle coureurs behoort. Ik ben ervan overtuigd dat ons team van zijn ongelofelijke grote ervaring kan profiteren en ik verheug me op de samenwerking. Ook met het oog op 24U Nürburgring."

Jeroen Bleekemolen: "Mijn laatste deelname op de Nürburgring is alweer een tijdje geleden. Bij de 24U in 2019 zat ik hier voor het laatst in de cockpit. Ik verheug me enorm om op één van de beste circuits ter wereld weer terug te keren. Met het team van Klaus Abbelen en Sabine Schmitz heb ik in de paddock al enkele keren kennis gemaakt en maakt op mij een professionele indruk. Daarom verheug ik mij enorm op het engagement bij Frikadelli Racing en onze gezamenlijke deelname."

Jeroen rijdt samen met Klaus Abbelen met de #30 Frikadelli Porsche 911 GT3 R. De #31 Porsche 911 GT 3 R en de #962 Cayman komen dit weekend overigens op de Nordschleife niet in actie.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet