NASCAR

NASCAR: Jimmie Johnson terug in de cockpit

Na twee negatieve COVID-19 tests mag Jimmie Johnson dit weekend op Kentucky weer in de cockpit van zijn Chevrolet bij Hendrick Motorsports terugkeren.

2020 Johnson pc


Tekst Willem J. Staat
Foto NASCAR

Jimmie Johnson terug in de cockpit
Goed nieuws voor de fans van JJ. De populaire zevenvoudige kampioen keert dit weekend weer terug in de cockpit van zijn Chevrolet nadat twee COVID-19 tests negatief bleken te zijn. Vorige week testte Johnson positief en moest tijdens de Brickyard 400 verstek laten gaan. Het was overigens voor de eerst maal in zijn carriere dat JJ een wedstrijd moest missen.

Twee negatieve tests op Maandag en Dinsdag betekenden dat Johnson a.s. weekend weer in actie komt. Bij Johnson werden overigens ook geen symptomen van het virus vastgesteld
.
Jimmie Johnson: "Mijn familie is ongelofelijk dankbaar voor de steun die we de afgelopen dagen hebben gekregen. Vooral wil ik Justin Allgaier bedanken die mij op Indy vervangen heeft en zich professioneel heeft gedragen. Ik kijk er nu alweer naar uit om bij mijn team weer aan de slag te gaan." Vier teamleden van Hendrick Motorsports werden overigens ook negatief getest.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet