Mazda MX-5 Cup

Na succesvolle eerste Mazda MX-5 Cup E-sports Edition volgen nu de Pinksterraces

mazda-erace-2

De eerste Mazda MX-5 Cup E-sports race op zondag 17 mei was met 41 deelnemers, 700 online kijkers en twee spannende races een groot succes. Logisch dus dat er een vervolg komt. Als datum voor deze race is gekozen voor maandag 1 juni (2e Pinksterdag). Het tijdschema is hetzelfde als de vorige race en ook zal er weer live commentaar zijn! Maar.... het circuit waarop gereden wordt is nog een verrassing. Om het nog even spannend te houden wordt deze vrijdag pas bekend gemaakt.

De deelnemerslijst is alweer goed gevuld, met wederom Mazda MX-5 Cup-coureurs en vele bekende gastrijders. Vanaf 12 uur is er een uur lang vrije training, gevolgd door 10 minuten kwalificatie en twee races van 20 minuten. Kunnen de winnaars van de twee eerste races, Colin Caresani en Danny Kroes, op een ander circuit ook het veld aanvoeren? Of neemt Daan Pijl revanche voor zijn uitvalbeurt in kansrijke positie voor de zege in race 2?
Kijk komende maandag naar deze mooie virtuele Mazda MX-5 races waaraan veel van ons Nederlandse racetalent aan de start verschijnt.   

Voor meer informatie over de Mazda MX-5 Cup E-sports Edition kun je mailen naar: renata@mazda-mx5cup.nl
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet