24H Series

24H Series: CREVENTIC presenteert 24H SERIES Pubquiz - vanavond om 20.15 uur

62331928-f55a-4cf2-a6d0-db2441a86e46
Het team van CREVENTIC maakt zich op voor de 24H SERIES pubquiz

Vrijwel alle raceseries en kampioenschappen komen met virtuele varianten, met de gisteren aangekondigde digitale versie van de W-Series als meest recente aanvulling. Dat kwam meteen weer op kritiek van Sophia Flörsch te staan, die betoogde dat een scheiding tussen de seksen in simracen nog onzinniger is dan in de fysieke racerij. Maar goed, dat is nu eenmaal de filosofie van de W-Serie, en voor de Duitse lijken de druiven af en toe toch wat zuur. Als leuk en onderhoudend alternatief voor alle virtuele races komt het bureau CREVENTIC uit het Noord-Limburgse Gennep, de stuwende kracht achter de 24H SERIES, met een ander initiatief: een heuse virtuele pubquiz, vanavond tussen 20.15 en circa 22.00 uur, te volgen via het YouTube-kanaal van de 24H SERIES. Meedoen kan natuurlijk ook!

Tekst: René de Boer (Twitter: @renedeboer)
Foto: CREVENTICIn tegenstelling tot diverse andere kampioenschappen, die vanwege de coronacrisis hun geplande seizoensstart en tal van wedstrijden geannuleerd zagen worden, kon de actieve organisatie van CREVENTIC begin januari in ieder geval een race afwerken, de traditionele 24 Uur van Dubai. Goed, door de extreme regenval in de Emiraten werd het een kortstondig genoegen, maar er was in ieder geval nog een race. Inmiddels is er achter de schermen ook druk gewerkt aan een alternatieve kalender, zo gauw er weer wedstrijden georganiseerd kunnen worden. Verwacht wordt dat er vanavond in de pubquiz hierover ook meer informatie bekendgemaakt wordt.

Deelname aan de pubquiz is mogelijk voor teams en rijders uit de 24H SERIES, maar natuurlijk ook voor alle andere belangstellenden. Dat is mogelijk via de Kaboot-app, te downloaden voor Apple en Android.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet