Supercar Challenge

Gamma Racing Day naar weekend van 27 september

20190817 RL2 3868

De Gamma Racing Day op TT Circuit Assen vindt dit jaar voor het eerst plaats ná de zomer en wel op zondag 27 september. Een week geleden kondigde de overheid een verbod op grote evenementen aan tot 1 september. Organisator LDP International b.v. is zeer verguld om in samenwerking met het TT Circuit een nieuwe datum in 2020 te hebben kunnen bemachtigen.

Tekst: PR
Foto: Supercar Challenge

Ook dit jaar kunnen racefans gratis genieten van onder meer races met échte Formule 1-bolides in BOSS GP, autoraces in de Supercar Challenge, de Mazda MX5 Cup en Ford Fiësta Cup, motorraces om het Duitse IDM-kampioenschap en exclusieve demonstraties.

Gratis kaarten
De Gamma Racing Day 2020 wordt de 21e editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het gratis toegangsbewijs verkrijgbaar vanaf medio augustus bij onder meer Gamma Bouwmarkten en op www.gammaracingday.nl trakteert de Gamma Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer.

Kaarten voor de paddock zijn online verkrijgbaar vanaf 5 Euro tot 25 Euro. Kinderen tot 12 jaar hebben Gratis paddocktoegang.

Reeds aangeschafte kaarten voor de paddock en/of VIP-kaarten zijn gewoon geldig op de nieuwe, vervangende datum.

Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet