IndyCar

Indycar: Arrow McLaren SP onthult 2020 kleurenschema

Vandaag werd in Indianapolis het nieuwe kleurenschema van het Arrow McLaren SP Team onthuld. De onthulling werd door een aantal fans uitgevoerd en betekent de start van een "nieuw" team en partnership.

Tekst Willem J. Staat
Foto: Arrow McLaren SP

2020 Arrow McLaren SP


Arrow McLaren SP onthult 2020 kleurenschema
Voor Arrow McLaren SP breekt er in Indycar een nieuw tijdperk aan. Met de Brit Oliver Askew en Paticio O'Ward moet er weer succes geboekt gaan worden. Patricio O'Ward: "Om een aantal details voor elkaar te krijgen is het een aantal weken hard werken geweest. Het eindproduct is prachtig en laat zien wat we proberen uit te beelden en wij allemaal met dit nieuwe spannende partnership met Arrow en McLaren SP gaan doen. Ik denk dat de auto er agressief, dodelijk en snel uitziet. Ik kijk nu al uit naar COTA de volgende dagen en hoe hij er op de baan uitziet. Ik ben er trots op om de zwarte No 5 Papaya Arrow McLaren SP Chevrolet te mogen besturen."

Oliver Askew: "Ik kijk er al met spanning naar uit om de auto op COTA te mogen besturen. Ik denk dat Pato en ik over de mooiste auto's op de grid beschikken. Volgens mijn eerste indruk ziet de auto er ontzettend agressief uit. Het matzwart en papaya oranje past bij elkaar. Een groot aantal ogen zal op de baan en de grid dit seizoen door ons aangetrokken worden."

Teameigenaar Sam Schmidt: "Dit is niet alleen een presentatie maar het representeert ook de vele uren die door onze teamleden en partners verricht zijn. Ik verheug mij ontzettend op het partnership met McLaren, één van de meest iconische namen in de autosport. Ik kan nauwelijks wachten om de auto's met onze getalenteerde rijders volgende week in actie te zien"

Spordirecteur Gil de Ferran: " Vandaag geeft de reis weer waaraan we begonnen zijn. Enkele maanden geleden maakten wij Arrow McLaren SP bekend en sindsdien hebben wij twee van de meest getalenteerde rijders onder contract genomen en wisten de steun van fantastische partners te verwerven."Voorafgaande aan de openingswedstrijd op St. Petersburg test Indycar volgende week op COTA in Texas.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet