Diversen

Div:F1 RaceFanFinish 2019 officieel gepresenteerd

Het is een jaarlijkse traditie, de officiële presentatie van F1 RaceFanFinish in de Goede Gooier te Blaricum. In aanwezigheid van een aantal media en autosportprominenten werd het eerste exemplaar vandaag officieel aan Zandvoort Circuit directeur Jan Lammers overhandigd.

2019 Anjes Jan 2
Jan Lammers mocht uit handen van schrijfster Anjes Verhey vanmiddag het eerste exemplaar officieel in ontvangst nemen.

Tekst en Foto's Willem J. Staat

F1 RaceFanFinish 2019 officieel gepresenteerd
Onder het genot van een uitstekende culinair middagmaal ontving Jan Lammers vanmiddag uit handen van auteur Anjes Verhey officieel het eerste exemplaar van een naslagwerk wat in de eindejaarsperiode eigenlijk niet meer uit de schappen van de diverse boekhandels weg te denken is. Onder de aanwezigen een aantal bekenden uit de media- en autosportwereld waaronder Michael en Sebastiaan Bleekemolen, Gijs van Lennep, Rob Kamphues, CARROS Magazine hoofdredacteur Carlo Brantsen, de journalisten René de Boer en Jaap de Groot alsmede PR goeroe Vincent van Dantzig. Onder het genot van een uitstekend middagmaal werden de laatste ontwikkelingen in autosportland besproken.

2019 Rob Jan 1
Jan feliciteert Rob Verhey, jaarlijkse verantwoordelijk voor de layout van een naslagwerk dat eigenlijk niet in de boekenkast mag ontbreken.

Erik Weijers van Circuit Zandvoort toonde vol enthousiasme enkele foto's van de recente vorderingen op zijn bouwgrond. Weijers heeft overigens de komende periode nog enkele hoorzittingen m.b.t zijn locatie op de agenda staan.

2019 Michael Erik Weijers
Michael Bleekemolen en Erik Weijers. "We hebben er wel weer een banking bij in Nederland. Na Venray nu ook Circuit Zandvoort dus.

Michael Bleekemolen bevestigde vol enthousiasme dat het NASCAR Whelen Programma ook volgend jaar door Team Bleekemolen gecontinueerd gaat worden. Achter de schermen hoorden wij dat men Porsche bij de komende Historische Grand Prix groots wil gaan uitpakken. Zeker omdat het in 2020 50 jaar geleden is dat Hans Herrmann/Richard Attwood Porsche met de 917 de eerste overall Le Mans overwinning bezorgden. Het merk uit Stuttgart schijnt voor het komende seizoen voor een aantal meetings mooie historische plannen te hebben.

2019 Toast
Uiteraard werd er door de aanwezigen een toast op het nieuwe exemplaar van 2019 uitgebracht.

2019 Gijs Rene
Collega De Boer lijkt voor Le Mans Legende Gijs van Lennep voor de HGP een bijzondere Porsche te regelen. 


2019 Gijs
Le Mans legende Gijs van Lennep blijft in de belangstelling staan. Na een fraai boek dit eerder deze maand gepresenteerd werd nu ook een uitgebreid artikel in Carros. Volgens Gijs zit er toch wel enig verschil tussen de man op de foto en the one and only die toch wat jonger oogt.
Autosport.nl Hét autosport magazine op Internet